FatFreeze


3e behandeling Nu 50,-

Maak nu gebruik van de pakketprijs actie. Boek nu je sessie en krijg de 3e voor 50,-

Aantoonbaar in weken centimeters vet kwijt en alleen in de zone's waar jij dat wil? Pijnloos, zonder hersteltijd en moeiteloos.

Eindelijke een simpele manier om snel af te vallen zonder er moeite voor te doen en zonder dat het terug komt. Met diëten en sporten val je af, alleen niet in de gebieden waar jij het wil en dat laatste randje wil niet weg?!

 Kies dan voor Fatfreeze zodat je zelf kan bepalen waar.  

Wat is FatFreeze

Fatfreeze is een pijnloze en veilige behandeling van een innovatief koelingsproces.
Om probleemzone’s aan te pakken. Waarbij de vetcellen onder de huid sterk worden afgekoeld.
Deze behandeling zorgt ervoor dat je vetcellen bevriezen en afsterven.
Waardoor de vetcellen in een snelle periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. De vetcellen zullen dus permanent uit je lichaam verdwijnen.
Hierin verschilt Fatfreeze van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.   
Fatfreeze behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen.

 Fatfreeze is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding.

Een behandelserie bestaat uit 3 tot 5 sessies. 

Vetcellen verdwijnen voorgoed/ Geen operatie/ Geen hersteltijd/Geen narcose of verdoving nodig/ 100% veilig bewezen


Het behandelplan

Tijdens de eerste gratis intake bekijken wij of de Fatfreeze-methode voor jou geschikt is. 

Dan gaan we samen kijken naar welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden met Fatfreeze.  We werken het liefst in kuur verband. Een behandelingsserie bestaat uit 3 tot 5 sessies. 

Ieder lichaam pakt de behandeling anders op. Waar sommige resultaat zien in het begin van de kuur, zien andere deze aan het einde pas. Er is een enkeling waarbij het geen effect heeft.

1. Aanbrengen van de applicator

Lekker relaxen, tijschrift lezen of netflixen tijdens je behandeling. Een behandelingsduur ligt tussen de 30/60 minuten. We plaatsen een applicator op het te behandelen gebied. De huid en de onderhuidse vetlaag worden vacuüm gezogen (pijnloos), waarna het koelen begint.

2. Koelen van de vetcellen

Gedurende de behandeling worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur tot -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 30-60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur. 

3. Natuurlijke afvoer vetcellen  

Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden in een aantal weken na je behandeling opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt Fatfreeze van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer ter

4. Zichtbaar resultaat

Een paar weken na je Fatfreeze-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Na 5 weken kunnen we een volgende behandeling uitvoeren. Resultaten verschillen dus per persoon.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is altijd het beste om in kuurverband te werken. Bij ieder persoon pakt de behandeling zich op een andere manier uit. Vet bestaat uit meerdere lagen, om je gewenste resultaat te behalen zullen er dan ook meer behandelingen nodig zijn. Met liposuctie kunnen ze deze in 1 keer weghalen, maar wij willen natuurlijk liever geen operaties/ pijn en hersteltijd. Daarom kiezen steeds meer mensen voor Fatfreeze

1 zone €99,- per keer.
Pakketprijs
voor 3 sessies: €250,-
Dat is €47,- voordeel!

We kunnen meer zone’s tegelijk behandelen, dat scheelt tijd en geld.

2 zone’s €198,- per keer.
Pakketprijs
voor 3 sessies: €450,-
Dat is €144,- voordeel !!

1 zone: Buik, Onderkin
2 zone’s: Love Handles, Dijen, Benen, Armen, BH-randjes, Mannen borsten, Knieën.

Veelgestelde vragen

- Doet het pijn?
Nee.

- Kan ik na de behandeling alles weer doen?
Ja.

- Na hoeveel weken nieuwe behandeling?
5 weken.

- Komt vet niet terug?
Nee, er kunnen natuurlijk wel nieuwe vetcellen komen. Door verkeerde levensstijl.

- Moet ik er verder wat voor doen?
2 liter water per dag! Voor je natuurlijk afvoer van de vetcellen. Verder raden wij een normale levensstijl aan. Het is natuurlijk altijd beter om erbij te lijnen.

 Wanneer kom ik niet in aanmerking voor Fatfreeze?

Mensen met diabetes, koude urticaria, syndroom van Raynaud, kanker, verminderde gevoeligheid van de huid, lever aandoeningen, neuropatische aandoeningen, cryoglobulinemie of paroxysmale koude hemoglobinurie en zwangerschap kunnen geen Fatfreeze-behandeling ondergaan. 
 Ook niet wanneer er sprake is van een hernia, bepaalde huidaandoeningen, spataderen, een recente operatie, verkleefd littekenweefsel of wonden in het beoogde behandelgebied. Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan.


Prijzen

Pakketprijs

1 zone, 3 sessies: Pakketprijs:  €250,-
Voordeel: €47 !

2 zone’s, 3 sessies: Pakketprijs: €450
Voordeel: €144 !! Je kan uiteraard ook een losse behandeling boeken:
1 Zone per behandeling €99,-
2 Zone’s per behandeling €198,-