Brow & Lash styling

Traktaties voor het oog!

We kunnen er niet meer omheen Wenkbrauwen en Wimpers zijn de schoonheidsobsessies, van de afgelopen jaren! Daarom blijven we ze ook goed onderhouden, dat wil jij toch ook?

Brow Painting.

Bij deze behandeling beginnen we met het trimmen en waxen van de wenkbrauwen, vervolgens worden ze afgemaakt met een mooie tint die 2 tot 4 weken op de haartjes blijft zitten. 

Henna Brows

Bij deze behandeling beginnen we met het trimmen en waxen van de wenkbrauwen, en eindigen we met Henna verf. Deze verf blijft ongeveer 2 weken op de huid, en 4 tot 6 weken op de haartjes zitten. 


InLei wimperlift + filler

De wimperbehandeling van inLei is de behandeling van het moment. 
De natuurlijke wimpers worden semi-permanent gekruld + geverfd, en het resultaat blijft wel 6 weken zichtbaar.  De filler zorgt ervoor dat de wimpers na drie behandelingen tot 24% dikker en langer teruggroeien. De behandeling is geheel pijnloos, en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. 

Wimperextensions one by one:

De one by one-techniek maakt je wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere natuurlijke wimper wordt een kunstwimper aangebracht gemaakt van zijde. Bij een nieuwe set wimperextensions blijft het resultaat wel 3 tot 4 weken mooi zichtbaar. 


Prijzen

Wimperextensions €65,- nieuwe set
Brow Painting €16,50
Henna Brows €25,-
InLei Wimperlift + Fillers €60,-